Loading

ABOUT US

Who We Are?

A few words about our company

„Fea Ceramics“ is een ISO-9001-bedrijf dat is opgericht in slechts 2009. maar bekroond met UDYOG RATNA award & EXCELLENCE AWARD voor productiviteit, kwaliteit en innovaties en managementprestaties. In korte tijd heeft „Fea Ceramics“ zijn reputatie bij de klanten verdiend, alleen vanwege het streven om te voldoen aan de behoeften van een individu, door Quality Insurance & Well-Organized Marketing & Distribution Channel te leveren op de India & Overseas Market. en uitstekende klantenservice hebben ons geholpen om succes te behalen en een sterke aanwezigheid in de industrie en harten van onze klanten te markeren.

We zijn er om onze klanten te helpen bij het verkennen van talloze opties uit een grote verscheidenheid aan tegels. Onze bedrijfswaarden, hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice hebben ons geholpen om succes te behalen en om een ​​sterke aanwezigheid in de industrie en het hart van onze klanten te markeren.

Dat is de essentie van de gerenommeerde merktegels van Fea Ceramics. Dit wordt mogelijk gemaakt door de jarenlange ervaring van onze directeur, de heer Rajendra G. Dhamasna. Het bedrijf was zijn reis naar succes begonnen door eerste merktegels op naam van Fea Ceramics. Binnen twee jaar heeft Fea alle visie bereikt die wordt gepleegd in een tijd van vestiging – dit is een getuigenis van onze innovatie, stijl en goede kwaliteit van onze tegels.

Wij zijn onze eigen concurrent en we hebben ons prestatieniveau consequent verhoogd naar nieuwe hoogten van kwaliteits- en successtandaarden. Ons succespercentage in deze arena wordt ruimschoots benadrukt door ons enorme assortiment wandtegels. Onlangs hebben we een nieuw genre gelanceerd: digitale tegels. Fea is ongetwijfeld de trendsetter in de markt en heeft veel nieuwe en unieke tegelseries geïntroduceerd.

En niet alleen stijl en design, we zijn erg kieskeurig over de technologie die we gebruiken voor onze producten. We hebben state-of-the-art technologie in onze productiefaciliteiten en de technologie die we gebruiken is de beste ter wereld. Dit aspect speelt een cruciale rol die ons helpt een van de grootste en meest innovatieve soorten tegels voor u te maken.

Fea wil een thuis creëren in je hart en we blijven proberen je wens om thuis te komen te vervullen …

Onze missie

Om een omgeving te bevorderen; waardoor het personeel excellentie in werk kan vertonen.
Een veilige, productieve en lonende werkomgeving creëren.
Om een hoog presterende, diverse beroepsbevolking te bouwen.
De verantwoorde consumptie van onze NATUURLIJKE HULPBRONNEN bevorderen.
Om het milieu te behouden en te beschermen en gemeenschappen te ondersteunen waar we zaken doen.

Onze visie

Een leider zijn in de keramische industrie.
Kwaliteit handhaven in elke fase en consistentie behouden om het vertrouwen van onze gewaardeerde klanten wereldwijd te winnen.
Om te blijven als innovatieve wereldwijde leider.
Kwaliteit in alles wat we doen.
Vertrouwen, respect en integriteit zijn de essentie in al onze relaties.

TESTIMONIALS

Good Product and Quality.Perfect Finished

Jaydip Gohil

Architecture

Very Good Quality and Product, Looking Nice Thanks To Fea Ceramic

Kalpesh Mordiya

Softwar Enginner

Good Manufacturer from india, Very Happy with Fea Ceramic.

JOHN FEDERICO

Varius Corporation

Perfect Quality Product.

Tobias

CEO